LOMTALANÍTÁS   Budapesten                                                                        

Szeretne megszabadulni az évek alatt felhalmozódott kacatoktól vagy új bútort vásárolt és a régire már nincs szüksége?

Vállaljuk lakások, irodák teljes körű lomtalanítását,hagyaték felszámolását is.

Amennyiben ön nem tudja vagy nem akarja megvárni, az évenkénti egyszeri lomtalanítás időpontját vegye igénybe szolgáltatásunkat! Hívjon bennünket, így nem kell konténert rendelnie a lomtalanításhoz, nem kell területfoglalási engedélyt sem intézni. Nem kell önnek cipelni a lomtalanításra szánt bútorokat, mi mindent elvégzünk ön helyett.

Cégünk csak és kizárólag  hivatalos szemétlerakó helyet használ, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes köbméterdíjjal tudjuk ügyfeleink számára a lomtalanítást elvégezni.

Rendelje meg most akciós árakon !

Alapdíj + óradíj + m3 díj                                                                                                  

Alapdíj = 4.000 Ft                                                                                                        

Óradíj 3 fővel most, csak 6.000 Ft /óra      

■ Az óradíj tartalmazza a rakodók munkadíját is, első munkaóra után 1500 Ft/ 15 percenként

Köbméterdíj 1.600 Ft / m3    

A szemétlerakó telephelyen történő szelektív lerakodásra 1 órát felszámítunk! 

Példa1 db sarokgarnitúra + 1 db 2 ajtós szekrény = kb. 4 m3 

           alapdíj (4.000 Ft) + óradíj 3 fővel (6.000 Ft) + 4 m3 (6.000 Ft) = 16.000 Ft

Mi számít lomnak, mi az amit elszállítunk?

Minden olyan nagy darabos hulladék, amit nem tud elhelyezni a szemétledobóban, nem rakhat ki az utcára a kukák mellé pl: ágybetét, bútorlap, játék, kerékpár, szőnyeg, szánkó, edények, könyvek, stb. Természetesen műszaki és háztartási lomoktól is megszabadítjuk.  

Amit nem szállítunk el: háztartási (kommunális) hulladék, építési - bontási törmelék, zöld hulladék, tűz- és robbanásveszélyes, valamint veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékok (pl.: festékek, olajok, akkumulátorok, vegyszerek, palatetők, szigetelő anyagok), autógumi.

Olcsó, gyors, precíz lomtalanítást szeretne? Rendelje meg most!

Küldjön e-mailt részletes leírással, egyetlen kérésünk, hogy ne maradjon ki semmilyen apróbb méretű dolog, hiszen csak így tudjuk megbecsülni a lomtalanítás várható végösszegét.

Vagy kérje ingyenes felmérési szolgáltatásunkat lomtalanításhoz is. Kollégánk ingyenesen kimegy a helyszínre, és a látottak alapján árajánlatot tesz Önnek, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. 

Lomtalanítás szolgáltatásunk olcsóbban igénybe vehető, mint egy konténeres hulladékszállítás.                                                                                                  Átlagos konténer árak Budapesten:

4 m3 = 18 - 25.000 Ft.

6 m3 = 23 - 30.000 Ft.

8 m3 = 29 - 36.000 Ft.


Rendelje meg tőlünk lakása teljes kiürítését kedvezményesen, egy teherautónyi (kb.15 m3) ingóság lomtalanítása rakodással, most csak 46.000 Ft!