Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. szeptember 04, péntek 15:18

Olcsó költöztetés és fuvarozás Budapesten és környékén

Bizonyára egyszer minden ember megéli azt, hogy költöznie kelljen. A költözés igen megterhelő, mind érzelmileg mind pedig anyagilag

A költöztetés szintén stresszes folyamat, hiszen a számos elintézni való mellett oda is kell figyelni minden egyes kis részletre. Az első legfontosabb és egyben a legnagyobb feladat a megfelelő és egyben megbízható (ám ha lehet minél olcsóbb) költöztető cég kiválasztása.

Olcsó költöztetés és fuvarozás Budapesten és környékén

Olcsó költöztetés és fuvarozás Budapesten és környékén

Miután kiválasztotta a számára legmegfelelőbb költöztető céget, nem árt ha időt szán arra, hogy alaposan utána járjon a dolgoknak magával a fuvarozással kapcsolatban.

Nagyon fontos tényező maga az ár, ugyanis hazánkban minden nagyon sokba kerül, éppen ezért akarja mindenki megúszni olcsón a költöztetést( főleg ha Budapesten kell megoldani a dolgot). A költöztetésnél az idő is fontos szempont, ugyanis minél tovább tart a szállítás, csomagolás, pakolás és maga az utazás, annál többet kell fizetnünk. Éppen ezért jelentős, a gyors és profi fuvarozás.

Összeszedtünk néhány tippet önöknek, amik segíthetnek csökkenteni a plusz költségeket a költözés előtt:

  • költözés előtt kezdjen el lomtalanítani, selejtezni( semmiképpen se vigyen magával lomot, szemetet), ugyanis a kevesebb holmi szállításával csökkenthető a viteldíj
  • keressen olcsó, komplett és megbízható költöztető céget( sok esetben húzódnak meg rejtett költségek a fuvarozás során, de amennyiben bennünket választ, nem kell plusz költségekkel számolnia)
  • figyeljen oda a precíz és alapos csomagolásra, így elkerülhetőek a különböző károk a szállítás során(érdemes időt szánni a törékeny dolgok alapos becsomagolására)
  • ne vegyen dobozokat, ez ugyanis rengeteg pénzt emészthet fel - irány a bolt, egyszerűen csak kérjen egy áruházban(úgy is sok doboz halmozódik fel, amit csak kidobnának)
  • ha esetleg bútor vagy egyéb háztartási eszköz( mosógép, mosogatógép, televízió stb. ) szállítása a cél, győződjön meg arról hogy beférnek- e a liftbe, abban az esetben, ha ön emeletes házból költözik ki. Ezzel elkerülhetőek a nem várt kellemetlenségek és az esetleges plusz költségek.