Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. július 31, péntek 09:54

Olcsó költöztetés és szállítás Budapesten

Egy költözés igencsak megterhelő. Fizikailag, érzelmileg és természetesen anyagilag egyaránt. Ennek köszönhetően a költöztetés árak elég olcsónak számítanak főleg Budapest területén.

Olcsó költöztetés és szállítás Budapesten

Olcsó költöztetés és szállítás Budapesten

Az emberek nem csak arra törekednek, hogy megtalálják a számukra legolcsóbb költöztető céget, hanem a legmegbízhatóbbat és a leggyorsabbat egyaránt.

Költöztetés során a saját holmijainkról van szó, a saját értéktárgyainkról amit nem szívesen bízunk rá idegenekre. A bútorszállítás alatt a a bútorok ugyanúgy érintetlenek maradnak. Megbízható szakemberekkel dolgozunk együtt.

Érdemes egy Google-kereséssel megbizonyosodni a cég hátteréről. Ha nincs saját honlapjuk, az már eleve gyanús. A nyilvános cégadattárakban szintén fontos információkhoz juthatunk az adott vállalkozással kapcsolatban. Ha pedig a költöztetőt csak sokadik hívásra lehet elérni, állandó kifogásokat keres a munka halasztására, inkább bízzunk meg másokat a feladattal!

Az olcsó költöztetés nem mindig jó. Mondok egy példát. Megtaláljuk Budapesten a legolcsóbb költöztető brigádot, akik bármit megtesznek érte, hogy hozzájuk forduljunk segítségéért. A szolgáltatás amit ígérnek kedvező ajánlatnak tűnik. Mindenképpen olyan költöztető céget válasszunk, akiknek van referencia munkájuk, jó visszajelzéseik.

Bátran hasonlítsuk össze az ajánlatokat, hogy lássuk, melyik cég dolgozik irreális árakon, és melyik kínál feltűnően alacsony díjakat! Érdemes arról is meggyőződni, hogy az alapár milyen szolgáltatásokat foglal magában. Ha minden apróságért pluszköltséget számol fel egy cég, nem érdemes őket megbízni a költöztetéssel.

A raktér koszos, szemetes, a kocsi lerobbant, ápolatlan. Aki így bánik a saját tulajdonával, vajon hogy fog bánni a mi értékeinkkel? Egy pillantás elég, hogy felmérjük a gépjármű állapotát. Ha nem ítéljük megfelelőnek, inkább keressünk másik költöztetőt!

Költözés előtt mindig selejtezzünk! A lomtalanítás elkezdését a költözés előtti hetekben már el lehet kezdeni. A feleslegesnek tűnt holmijainkat dobjuk ki, ha már nincs szükségünk rájuk, így költözéskor kevesebb dolgot kell becsomagolni.

A költözés során az egyik legdrágább pluszköltség, ha összetörik vagy elromlik valami. A dobozolás egyszerűnek látszik, de egy iroda vagy lakás berendezését valójában nem könnyű szállíthatóvá tenni. A legjobb megoldás ha papírral kibélelt dobozokba csomagolunk és duplán ragasztjuk azt le. Hasonló dolgokat érdemes egy dobozva tenni, főleg ha a költöztetés vidékre, vagy távolabbi városba történik. A szállítás folyamata általában gyors, ezért bármikor össze ütődhetnek a dobozok. Mindenképpen figyeljünk oda a megfelelő csomagolásra. A nehezebb tárgyakat helyezzük el alulra, míg a könnyebeket felülre.