Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Lomtalanítás árak Budapest

Lomtalanítás Budapesten

Szeretne megszabadulni az évek alatt felhalmozódott kacatoktól vagy új bútort vásárolt és a régire már nincs szüksége?

Vállaljuk lakások, irodák teljes körű lomtalanítását,hagyaték felszámolását is.

Amennyiben ön nem tudja vagy nem akarja megvárni, az évenkénti egyszeri lomtalanítás időpontját vegye igénybe szolgáltatásunkat! Hívjon bennünket, így nem kell konténert rendelnie a lomtalanításhoz, nem kell területfoglalási engedélyt sem intézni. Nem kell önnek cipelni a lomtalanításra szánt bútorokat, mi mindent elvégzünk ön helyett.

Cégünk csak és kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használ, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes köbméterdíjjal tudjuk ügyfeleink számára a lomtalanítást elvégezni.

Rendelje meg most akciós árakon

Alapdíj + óradíj + m3 díj + szemét telepi lerakodás

  • Alapdíj = 5.000 Ft
  • Óradíj 2 fővel = 8.600 Ft /óra

-Az óradíj tartalmazza a rakodók munkadíját is, első munkaóra után 2150 Ft/ 15 percenként

  • Köbméterdíj = 3.000 Ft / m3
  • A szemétlerakó telephelyen történő szelektív lerakodásra, mennyiségtől függően óradíjat felszámítunk!

Példa: 1 db sarokgarnitúra + 1 db 2 ajtós szekrény = kb. 4 m3

alapdíj (5.000 Ft.) + óradíj 2 fővel (8.600 Ft.) + 4 m3 (12.000 Ft.) + 1/2 óra lerakodás (4.300 Ft.)= 29.900 Ft

Mi számít lomnak, mi az amit elszállítunk?

Minden olyan nagy darabos hulladék, amit nem tud elhelyezni a szemétledobóban, nem rakhat ki az utcára a kukák mellé pl: ágybetét, bútorlap, játék, kerékpár, szőnyeg, szánkó, edények, könyvek, stb. Természetesen műszaki és háztartási lomoktól is megszabadítjuk.

Amit nem szállítunk el: háztartási (kommunális) hulladék, építési - bontási törmelék, zöld hulladék, tűz- és robbanásveszélyes, valamint veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékok (pl.: festékek, olajok, akkumulátorok, vegyszerek, palatetők, szigetelő anyagok), autógumi.

Olcsó, gyors, precíz lomtalanítást szeretne? Rendelje meg most

Küldjön e-mailt részletes leírással, egyetlen kérésünk, hogy ne maradjon ki semmilyen apróbb méretű dolog, hiszen csak így tudjuk megbecsülni a lomtalanítás várható végösszegét.

Vagy kérje ingyenes felmérési szolgáltatásunkat lomtalanításhoz is. Kollégánk ingyenesen kimegy a helyszínre, és a látottak alapján árajánlatot tesz Önnek, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Lomtalanítás szolgáltatásunk olcsóbban igénybe vehető, mint egy konténeres hulladékszállítás. Átlagos konténer árak Budapesten:

  • 4 m3 = 26 - 32.000 Ft.
  • 6 m3 = 35 - 42.000 Ft.
  • 8 m3 = 42 - 49.000 Ft.


Rendelje meg tőlünk lakása teljes kiürítését kedvezményesen, egy teherautónyi (kb.15 m3) ingóság lomtalanítása rakodással, most kb. 65.000 Ft!