Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Na, most felfedjük a nyomtatógyárak sötét titkait! - Nyomtasson Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Címkék: ink-mate, CL-511 patron töltése, HP 28 tintapatron töltés, Canon PG-510 patron feltöltés, Canon PG-512 patron utántöltés, HP 300 patron utántöltése

Sokunknak okoz gondot, hogy miért ilyen drágák napjainkban a tintasugaras nyomtatókba való festékpatronok. Pedig a megoldás itt van a szemünk előtt: a nyomtatógyárak nem a nyomtatók gyártásából, hanem a hozzájuk való festékpatronok eladásából élnek.

Napjainkban már egyetlen vállalkozó se boldogul nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a patronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után kifogynak. Amikor viszont új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene azokért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes festékpatronért.

Nem véletlenül keresik annyian a megoldást, hiszen mindig új festékpatront vásárolni az egy nagyon-nagyon drága mulatság. Viszont a RefillParadise egy tökéletes megoldást talált erre a kérdésre: olyan patron-utántöltő kitteket ad, amelyek használatával bárki fel tudja tölteni a kiürült patronjait, teljes biztonsággal és nagyon egyszerűen el tudja végezni a fúvókasor légtelenítését (amely nélkül a patron feltöltése csak egy felesleges próbálkozás lenne, hiszen enélkül a patronok rettentő gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise. HP tintapatron utántöltő, tintapatron utántöltő: folytatásért kattintson erre a honlapra.hu töltőkészleteit mindössze csak egyszer kell beszerezni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt festékeket megvenni.

Ha Önnek is nagy gondot jelentenek a csillagászati patron-árak, akkor a RefillParadise lesz Önnek is a megoldás! Kattintson a RefillParadise.hu honlapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-04-02 17:02