Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Salsa tánciskola

Kategória: salsa tánc, salsa tanfolyam, salsa tánciskola, salsa con timba, salsacontimba.hu, salsa oktatás

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A tuti megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa teszünk róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli kikapcsolódás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is megtanulhatsz salsa tanítás során. A rendkívül modern reggaetont, a vagány kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Minden hónapban salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is igazán nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő salsa tanfolyamunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő hölgyek és urak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Óráinkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Napjainkban a tánctanfolyam, salsa oktatás igencsak népszerű téma. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? Az oktatás teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen nezésséget nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:02