Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Salsa tanfolyam

Kategória: salsa oktatás, salsa con timba

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A tuti megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a salsa tanfolyam is örömteli kikapcsolódás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz salsa tanfolyam során. A rendkívül modern reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. A folytatást a salsa con timba tánctanfolyam honlapján olvashatja. Maga a salsa tanulás nem is igazán nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő tánc oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő lányok fiúk, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Hölgyek és urak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen nezésséget nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa tanfolyam mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI metró megállótól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:02