Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Nem mindennapi online rádió

Temérdek jól ismert zene egy rendkívüli online rádióban

Sláger fm most szól: Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Felettébb döbbenetes, hogy az online rádióban húsz munkatárs fáradozik önkéntesként. Tippek a Lépés Rádió online rádió blogon.

Ebben a korban már számtalan helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült emberek életét. Ebben társ a különös online rádió (internetes rádióadók). Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Fontos célja a népszerű online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Az online rádió közösségének elengedhetetlen, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársait.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-01-19 20:13