Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Friss Euro árfolyam: közép és bankok szerinti valuta-deviza

Nem csak a forex kereskedőket érinti az euro árfolyam, hiszen többezer embernek van (még) deviza alapú törlesztenivalója, de az országhatárokon túl vagy a külföldi online shopokban megvásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni.

Külföldön dolgozol, vagy külföldi utazásra készülsz, euroba fektetnél be, vagy egyszerűen külföldön tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyamadat keveseknek közömbös.

(Köztudottan megjelenése óta az euro - az európai egységes valuta - a második legjelentősebb tartalékvaluta, továbbá a második legnagyobb tranzakciót bonyolító pénznem az amerikai dollár után, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő valuta.)

Egy szó mint száz, szeretnéd tudni milyen aznapi euro árfolyammal számolhatsz.

A vásárlóCsapat weboldalán segítségképp közöljük a közkedvelt magyarországi pénzintézetek (pl. OTP)és az MNB hivatalos, aktuális aznapra vonatkozó euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is nyomon követhető, hogy az egyes bankok kurzusai mekkora mértékben különböznek a mintának minősülő MNB középárfolyamtól, azaz milyen haszonnal dolgoznak.

Emellett megtekinthetők a kiszemelt pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) irányuló átváltási árfolyamadatok is.

Egyéb pénznemek mellett elsősorban az euro eddigi évek ármozgásairól grafika nyújt hisztorikus képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-03-21 16:10