Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Kedvezményes nyereményjáték, használtautó hirdetés

Az egyszerű érdeklődő sajnálatos módon nem rendelkezik kellő nyereményjáték ismerettel. Ezt könnyen pótolhatjuk, ha a vasarlocsapat.hu nyereményjáték honlapot meglátogatjuk

Rengetegen ismerjük a többtízéve üzemelő bejáratott magyar lottó játékokat. És a legfrissebb számokat és a velük járó nyereményeket?

Oldalunkon megtudhatók az Ötös lottó, a 6-os lottó, és a Skandináv lottó esetében a legutóbb kisorsolt nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Kontrollálhatod, hogy a saját számaiddal milyen találatokat értél volna el a korábbi Ötös lottó, 6-os lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből kisorsolt lottószámok milyen ritkán jelentek meg az adott lottójáték múltja alatt a meghatározott év, vagy az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Amennyiben jelenleg senki nem vitte el a főnyereményt, akkor az elvihető lottó nyeremények összegét és halmozódását is megtekintheted.

Amennyiben nem csak a lottó nyerőszámokkal próbálnál szerencsét, akkor az aktuális lottókhoz kapcsolódó különsorsolások közül is szemezgethetsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játszani vágyók által beikszelt leginkább előforduló számok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben lenne gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélt csalásról, akkor egy szabad fórumon keresztül gyorsan megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-06-10 21:48