Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Katalizátor tisztítás regenerálás

Régi gépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a katalizátor tisztítás állapota

A katalizátor tisztítás szerepe az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Rengetegen nem tudják tudják, hogy a dízel kocsik vannak felszerelve. Egy kifogástalan katalizátor tisztítás a káros anyagok kilencven százalékát képes csapdába fogni.

A részecskeszűrő tisztítás regenerálja önmagát. Viszont ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a meglevő szennyeződés elég. A részecskeszűrő tisztítás gondja nagyobbrészt 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a gépjármű felhasználásától függő. Akik kifejezetten városban használják, korábban szembesülnek a fennakadással. A Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás weboldalon kereshető tudásbázis.

Katalizátor tisztítás regenerálás
Katalizátor tisztítás regenerálás

Féknyereg Szűrőrészecske: Megannyian nem tudják tudják, hogy a dízel kocsik rendelkeznek. A FAP adalék feltöltés szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Egy nagyszerű FAP adalék feltöltés a káros anyagok 90 százalékát képes magába ejteni.

A gyenge minőségű korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően drága költségű, míg utóbbi olcsó trükk. Régebbi személygépjármű vásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő tisztítás árak állapota. Sajnos temérdek alkalommal a részecskeszűrő tisztítás árak el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő tisztítás árak állapota nem vizsgálható át szétszerelés nélkül.

A gyenge minőségű javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően drága kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Használt jármű vétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő hiba jelei állapota. Sajnálatos módon tengernyi esetben a részecskeszűrő hiba jelei el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő hiba jelei állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül.

A részecskeszűrő csere tisztítja magát. Csakhogy ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a lévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő csere baja jórészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez többségében a személygépkocsi használatától függ. Akik kimondottan kis távokon használják, gyorsabban találkoznak a macerával.

A részecskeszűrő tisztítás házilag tisztítja magát. A Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás házilag weblapján fedezhető fel több ötlet. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni több ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a lévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő tisztítás házilag gondja jobbára 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt a személygépjármű igénybevételétől függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, hamarabb szembesülnek a nehézséggel.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2020-07-28 22:20